Det är väldigt viktigt att du tittar igenom din tidrapport innan du godkänner den och ser till att allting stämmer. Personlig assistans granskas i detalj och granskningarna leder till att assistansanordnare, personliga assistenter och arbetsledare ibland får krav på att betala tillbaka stora summor pengar.

Skriv därför upp direkt när ditt schema ändras, så att du inte glömmer bort det när du ska stämma av din tidrapport. Även om det är din arbetsledare som lägger schema i Aiai så är det ditt yttersta ansvar att se till att din tidrapport stämmer när du godkänner den. Glöm inte att du skriver under din tidrapport ”på heder och samvete”.

Du godkänner din tidrapport på http://app.aiai.se när du har arbetat ditt sista pass i månaden.

Logga in på Aiai första gången

Här finns en video för dig som är ny Aiai-användare. 

  1. Gå in på http://app.aiai.se och klicka på ”Glömt lösenord”.
  2. Skriv in din mejladress och klicka på ”Skicka länk”, du får då ett automatiskt mejl från Aiai med en länk.
  3. Klicka på länken och skriv in ett lösenord du väljer själv. Klicka på spara. Nu syns ett meddelande att lösenordet är uppdaterat.
  4. Klicka på ”Tillbaka till inloggningssidan”. Ditt användarnamn är nu ifyllt. Kom ihåg användarnamnet. Du behöver det nästa gång du loggar in på Aiai.
  5. Logga in med ditt nya lösenord.

Dina inloggningsuppgifter är personliga. Se till att skydda dem.

Jag har glömt min inloggning till Aiai, hur ska jag göra?

På inloggningssidan till Aiai, under inloggningsrutan, finns länken Glömt lösenord? Klicka på den och fyll i din e-postadress så får du en länk skickad till din e-post. Klicka på den länken och följ instruktionerna för att göra ett nytt lösenord.