Parkeringsplatser

Parkering för rörelsehindrade finns utanför entrén. Parkeringstiden är två timmar. Vet du att du ska vara på STILs kontor längre än två timmar kan du kontakta oss. STIL har också några fasta platser i garaget. Kontakta oss innan så kan vi möta upp och visa var du kan parkera. Det är dessutom låst in till hissarna.

Toaletter, vilrum och personliftar

Två av STILs större toaletter har taklift. Dessa toaletter har armstöd och bidéfunktion. De ligger vid köket. Det finns ytterligare en större toalett som har armstöd. Den ligger nära ingången.

STIL har ett vilrum. I det finns en portabel golvlift. Där finns också en höj- och sänkbar brits på hjul. Vilrummet ligger precis vid konferenslokalerna.

Kom ihåg egen sele om du behöver använda våra personliftar.

Första hjälpen och HRL

I STILs lokaler finns tre tavlor med första hjälpen-förband utplacerade. En vid receptionen, en precis innan konferensrummen och en i korridoren vid köket.

STIL har en hjärtstartare. Den är vid receptionen.

STILs kontorspersonal har gått utbildning i första hjälpen och hjärt/lungräddning.

Brandsäkerhet

STIL har två brandceller. En brandcell klarar att stå emot en brand i minst en timme. Det är säkert att vistas i en brandcell tills bandkåren kommer och kan hjälpa till med utrymning. STILs ena brandcell består av de tre konferensrummen. Den andra består av resten av lokalerna.

Från det stora konferensrummet finns en extra nödutgång med trappa.

Du får inte använda hissarna vid brand. STIL har en utrymningsstol som kan användas i trappor. Den finns vid receptionen. 

STIL har sex uppsättningar av kolsyre- och skumsläckare placerade runt om i lokalerna.

Utrymningsplan finns vid ingången och den extra nödutgången.

STILs kontorspersonal har gått utbildning i brandsäkerhet. Vi har rutiner för hur vi ska göra vid brand. Du hittar dem i dokumentet längst ner på den här sidan.