Bortse från mejlet om konto på STILs hemsida
Har du fått ett mejl om att ett konto har skapats åt dig på STILs hemsida? Du behöver inte göra någonting och kan bortse från meddelandet. Mejlet skickades ut i samband med webbyråns arbete med hemsidan. Du behöver alltså inte skapa något nytt lösenord. Dina tidigare inloggningsuppgifter gäller precis som tidigare.