Peer support-helg

Datum: 
lördag 12 oktober 2019, 9:00 till söndag 13 oktober 2019, 13:30
Plats: 
Scandic Contintental, Vasagatan 22 i Stockholm

En hel helg med erfarenhetsutbyte för dig som är arbetsledare i STIL

Förra hösten hade vi en Independent Living-dag med många spännande diskussioner. Vi skulle vilja ge diskussionerna ännu mer tid och bjuder därför in till en helg med erfarenhetsutbyte, så kallad Peer support. Peer support betyder att människor med samma typ av erfarenheter delar tankar, tips och erfarenheter för att få stöd och lära av varandra. 

Assistenter kommer inte att vara med i konferensrummet. Undantag är om du behöver aktiv assistans under passen. Detta för att vi alla ska kunna prata fritt. Det kommer finnas möjlighet för assistenten att befinna sig i direkt anslutning till konferenslokalen.

Vi startar upp på lördagen klockan 9.00. På lördagkvällen har vi mingel och aktiviteter och en gemensam middag. Vi avslutar på söndagen med lunch klockan 12.00-13.30. 

Den här Peer Support-helgen är ett beslut från årsstämman baserad på en motion från förra året. Därför står STIL för hela kostnaden för dig och din tjänstgörande assistent. STIL står för resa, logi för två nätter och all mat under helgen. Som stödmedlem är man välkommen att delta men får stå för logi- och matkostnader själv.

För att genomföra helgen behöver vi vara minst 8 deltagare.

Välkommen med din anmälan till Ulrika Jönsson senast den 6 september. Berätta om du har någon allergi eller andra önskemål/behov. Berätta också om du önskar delta på middagen på lördagkvällen och om du planerar att stanna för lunch på söndagen.