En heldag Independent Living

Datum: 
lördag 27 oktober 2018,
10:00 till 18:00
Plats: 
STIL, Storforsplan 36, Farsta

Du som arbetsledare i STIL är välkommen att delta vid en utbildningsdag om Independent Living. Utbildningen hålls på STILs kontor i Farsta. Mer exakta tider läggs ut längre fram. OBS att tiderna som uppges här inte är spikade.

Det var under STILs årsstämma i maj som en av STILs medlemmar motionerade om en IL-dag. Detta för att det är många som idag får neddragna assistanstimmar och många som får andra insatser än personlig assistans. Självbestämmande är inte längre en självklarhet. I sin motion skriver STILs medlem: ”Vi i STIL kan behöva mer stöd och kunskap om Independent Living (IL) för att inte gå med på att andra tror sig veta bäst hur vi ska leva. Likaså kan vi behöva stöd att våga leva enligt IL och i att informera våra assistenter och andra i vår närhet vad IL är”.

För mer information om helgens innehåll kontakta STILs styrelseledamot Gilla Andersson, gillaa@live.se eller  070-771 65 17.

För anmälan eller praktisk information kontakta Sabina Soldati eller Ulrika Jönsson. Om du behöver hjälp med boende så hör gärna av dig i god tid.

Din anmälan vill vi ha senast den 28 september.