Klicka för att spela filmen

Lediga jobb på STILs kontor

Just nu finns det en ledig tjänst på STILs kontor i Stockholm.

Serviceinriktad socionom

STIL är ett assistanskooperativ utan vinstintresse. Vårt sätt att jobba låg till grund för LSS-reformen 1994. Alla i vår styrelse har personlig assistans. Vi har kontor i Farsta, Jönköping och Sundsvall. Många som jobbar på kontoret har själva personlig assistans. Nu söker vi en serviceinriktad och lyhörd arbetsledarpartner till kontoret i Stockholm.

I STIL är det våra medlemmar som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Din roll är att vara våra medlemmars närmsta stöd i den dagliga arbetsledningen av deras assistenter. Du växlar mellan att vara coachande, motiverande och att arbeta administrativt. 

Dagligen hanterar du frågor kring rekrytering, bemanning, arbetsmiljö, uppsägning och konflikthantering. Du har också viss kontakt med personliga assistenter, kommuner och Försäkringskassan. Eftersom vi har medlemmar i hela landet ingår resor i tjänsten.

Vi tror att du är analytisk och har lätt att skapa relationer. Du förstår att våra medlemmar är de verkliga experterna och drivs av att ge dem god service. För att trivas hos oss ska du tycka om att befinna dig i en dynamisk och föränderlig miljö.

Du har:

Högskoleutbildning (socionom eller motsvarande)
Minst tre års erfarenhet av självständigt socialt arbete, med tidigare erfarenhet av dokumentation

Det är meriterande om:

Du har erfarenhet av normbrytande funktionalitet
Du själv använder personlig assistans

STIL eftersträvar mångfald bland våra anställda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor:

Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande. Registrera din ansökan med CV och personligt brev på ReachMe.
Välkommen att kontakta resurschef Anna Palmborg via mail anna.palmborg@stil.se eller telefonnummer 08-50622187.

Är detta något för dig?

Då vill att höra mer om dig och varför du vill jobba som arbetsledarpartner på STIL. Rekrytering sker löpande. Registrera din ansökan med CV och personligt brev på ReachMe.
Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta resurschef Anna Palmborg via mail anna.palmborg@stil.se eller telefonnummer 08-50622187

Artikel uppdaterad:
2017.02.28

Länkar