Lediga tjänster på STILs kontor

STIL söker engagerad samordnare inom personlig assistans

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett  assistanskooperativ som inte tar ut vinst, och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet (funktionsnedsättning). Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.   

Arbetsbeskrivning

I STIL arbetsleder medlemmarna själva sina personliga assistenter. Som samordnare stöttar du STILs medlemmar som har sin assistans hos oss, på det områden där de efterfrågar stöd. Du anpassar din kommunikation och ditt sätt att samarbeta efter den du möter.

Det är ett omväxlande arbete som handlar om stöd i arbetsleda och strukturera upp sin assistans efter sina behov och önskemål. Tjänsten innebär också stöd i schemaläggning och rekrytering av nya assistenter samt administrativa uppgifter. Du kommer att ha beredskapsansvar via telefon, vilket bland annat kan betyda att ringa in vikarier vid sjukdom.

Du kommer att få dig adekvat utbildning, bland annat i arbetstidslagen, schemaläggning, självbestämmande samt i de program som STIL använder sig av.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är lyhörd och bra på att samspela med andra. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Vi tror att du har erfarenhet av rekrytering och vi vill att du har god datorvana eftersom all schemaläggning sker digitalt. Språket är viktigt då kommunikation är A och O i arbetet. Vi vill att du kan anpassa din kommunikation efter den du möter.

STIL eftersträvar mångfald bland våra anställda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av funktionsnedsättning
  • kan se normkritiskt på maktförhållanden
  • Har erfarenhet av schemaläggningssystemet AiAi och rekryteringsverktyget ReachMee

Mer om STIL

STIL har som syfte att stödja personer som diskrimineras på grund av sin funktionalitet. STIL arbetar för rätten till:

  • Självbestämmande och integritet
  • Full delaktighet och jämlikhet i samhället
  • Kontroll över den egna personliga assistansen och därigenom sitt liv
  • Social och geografisk rörlighet
  • Flexibilitet och spontanitet

Mer om tjänsten

Dina arbetstider är flexibla och baserade på en 50-procentig tjänst. Majoriteten av arbetet sker på distans. Du kommer att ha din placering vid något av STILs kontor i Stockholm (Farsta), Jönköping eller Sundsvall. Du blir anställd med månadslön. Ett regelbundet bemanningsansvar utanför kontorstid ingår i tjänsten. STIL har kollektivavtal.

Sista ansökningsdag: 2022-07-07
Ansök med personligt brev och CV

Välkommen att kontakta Helena Palacios Teillier, resurschef, på telefonnummer 08-506 221 97 eller helena.palacios@stil.se om du har frågor om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Artikel uppdaterad:
2022.06.14