Meny

STIL-dagarna (Framtidsdagarna)

Datum: 
lördag 7 oktober 2023, 12:00 till söndag 8 oktober 2023, 12:00
Plats: 
Scandic Continental, Vasagatan 22 i Stockholm 

Varmt välkommen till STIL-dagarna med tema STILs framtid!

STIL-dagarna är tillbaka! Vi startar med lunch lördagen den 7 oktober och avslutar med lunch söndagen den 8 oktober. På lördagskvällen äter vi middag tillsammans. Vill du endast delta på middagen är du välkommen att göra det. Och för dig som vill övernatta har vi reserverat ett antal hotellrum. Program kommer längre fram men boka gärna datumen redan nu.

Vi behöver din anmälan senast den 1 september. Du anmäler dig till anmalan@stil.se 

Framtidsfrågor är fokus för årets STIL-dagar. Vi lever i en tuff verklighet. De senaste åren har våra rättigheter ifrågasatts alltmer, vi har blivit utsatta för nedskärningar och regelverk som gör det allt svårare för oss att leva ett självbestämt liv.

Under dessa år har STIL behövt fokusera mycket på att försvara det vi har uppnått. Fokus har handlat om att hantera den verklighet vi lever i idag. Men för att en förening ska utvecklas på ett bra sätt så måste vi också fundera på framtiden, vad och vart vi vill och hur vi kan ta oss dit.

Fram till pandemin 2020 brukade vi avsätta tid till sådana diskussioner vid årsstämman, men eftersom vi numer håller våra årsstämmor digitalt så finns inte längre tiden vid dessa tillfällen.

Därför bjuder STILs styrelse in till STIL-dagarna i höst där vi har fokus på framtiden och tillsammans diskuterar vad och vart vi vill och hur vi i STIL ska komma dit.

Väl mött!

hälsar STILs styrelse