Digitalt öppet hus

Datum: 
tisdag 1 mars 2022,
18:00 till 19:30
Plats: 
zoom

Välkommen till ett digitalt öppet hus hos STIL!  

Alla är välkomna, var du än bor i landet.

Vårt tema den här gången är åter igen juridik. Vår jurist är med och svarar på frågor från dig som vill ansöka om personlig assistans eller för dig som tex vill ansöka om fler timmar. Törs man över huvud taget kontakta Försärkingskassan idag? Med är också en av STILs medlemmar som berättar om sin resa och den juridiska hjälp hen har fått av STIL.

Vi vill också gärna berätta om vår verksamhet. Kanske kan STIL vara något för dig som ska välja eller byta assistansanordnare? Mötet kommer att ske i programmet Zoom. Om du behöver hjälp för att delta så är du välkommen att höra av dig till oss. 

Hos oss på STIL är ditt självbestämmande en självklarhet. Vi är ett kooperativ och vi tjänar inga pengar på din assistans. Istället är vår drivkraft dina rättigheter. Därför är vårt politiska påverkansarbete en stor del av vårt arbete.

Vi bjuder på en fikabox om du anmäler dig senast den 21 februari men du kan anmäla dig fram till måndagen den 28 februari, till petra.sandqvist@stil.se

När du anmäler dig så lämnar du ditt namn och din adress så kommer fikat med posten. OBS att vi inte sparar några adresser utan slänger alla uppgifter efteråt.

Väl mött!