Meny

60 minuter, STIL: Sexsnack med Emma Åstrand och Kalle Norwald

Datum: 
fredag 31 mars 2023, 12:00 till 13:00
Plats: 
Zoom

60 minuter, STIL samtal #4

Får man ligga med en person med normbrytande funktionalitet? Går det att komma om du inte känner något? Och vad gör assistenterna när du ligger? Men kanske mest av allt: är de här frågorna verkligen helt okej att ställa?

Sexologen Kalle Norwald och föreläsaren Emma Åstrand pratar detta och mycket mer i fjärde avsnittet av STILs samtalsserie 60 minuter, STIL. Det kommer att bli spännande, tankeväckande och – såklart – rätt sexigt. Samtalet modereras av Annika Taesler, programledare och författare, och du som lyssnar kan givetvis vara med och ställa frågor (även anonymt).

Jag vill delta 

Om de medverkande:

Kalle Norwald auktoriserad socionom och sexolog samt legitimerad psykoterapeut. Du har bland annat sett Kalle som en av experterna i SVT:s serie Gift vid första ögonkastet.

Emma Åstrand är föreläsare, poddare och projektledare på STIL. Hennes bästa partytrick är att peka ut funkofobi och vad man kan göra istället.

Annika Taesler är journalist, författare och vice ordförande i STIL. Under våren leder hon "60 minuter, STIL" med spännande gäster.

Plats:

Digitalt på Zoom. När du anmäler dig får du en länk.

Tidigare avsnitt i serien:

22 februari: "Ibland drar jag krymplingkortet"
Annika Teasler om sin nya bok Krymplingkortet i samtal med sin redaktör Erika Palmquist. Se avsnittet i efterhand

23 januari: ”Som ung trodde jag allt var möjligt” 
Christine Bylund, forskare och STIL-pristagare 2022 i samtal med Annika Taesler. Se avsnittet i efterhand

8 december: Har jag rätt till personlig assistans 2023?
Samtal mellan Jessica Smaaland, politisk sekreterare i STIL och Michel Wakim, jurist. Se avsnittet i efterhand

Nyfiken på STIL?

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. STIL är ett assistanskooperativ som inte tar ut vinst och som leds av personer som själva har personlig assistans. Vi har lång erfarenhet som assistansanordnare och var först i Sverige med personlig assistans. 2024 firar STIL 40 år. Vi arbetar också politiskt för att utveckla assistansen. Personlig assistans är ditt verktyg för att vara huvudpersonen i ditt liv.

Är du intresserad av att veta mer om oss och om att ha din personliga assistans i STIL?

Läs mer!